A Hód Napja – 2020

Kedves Kolléganő! Kedves Kolléga!

Az elmúlt 11 évben ilyentájt – számos más év végi teendőnk mellett – egyre többet foglalkoztunk A Hód Napja verseny előkészületeivel. Mi, a verseny szervezői a feladatok összeállításán, a lebonyolítás minél tökéletesebb kivitelezése érdekében újabb módszereken törtük a fejünket, a kedves kolléganők, kollégák összeállították a csapatokat, s kezdték felkészíteni a diákokat.
Az idén – Trianon 100. évfordulójához kapcsolódva – különösképp készültünk a versenyre, új programokkal, pazar ajándékokkal. Sajnos, azonban ennél sokkal fontosabb dolgainkat is átírta egy apró, láthatatlan ellenség…
Gondolkodtunk azon, hogy a versenyt esetleg elhalasztanánk szeptemberre, de az nem lenne az, aminek kigondoltuk: a tanév végén, a nyár igézetével egy kellemes túra, verseny, együttlét a zalai dombok, patakok közt, a nemzeti összetartozás jegyében. Másrészt szeptemberben a jelenlegi évfolyamok már „mások” lesznek, az új tanév beindulásával a kollégák pedig ezer feladattal lesznek elfoglalva.
Ezért döntöttünk úgy, hogy 2020-ban A Hód Napja elmarad. De hogy ebben az évben se maradjunk azért teljesen Hód-élmények nélkül, érdemes a honlapunkon – a retró jegyében, karantén idején – nosztalgiázni, a fotókat nézegetve feleleveníteni az elmúlt 11 verseny érdekes pillanatait, s nem utolsósorban böngészni az eredményeket, illetve az iskolák, tanárok összesített rangsorát… zft.hu/a-hod-napja
Optimistán hiszünk abban, hogy 2021-ben megújulva, teljes egészségben, nem csökkenő lelkesedéssel újra együtt lehetünk Iklódbördőce határában!
Ennek szellemében – a Zalai Földrajzi Társaság és Iklódbördőce Önkormányzata nevében – kívánunk Neked, családodnak, tanítványaidnak mindenekelőtt nagyon jó egészséget, sikeres tanévzárást és egy vírusokat elfelejtő, boldog nyarat!

 

Gyuricza László
a ZFT elnöke

Benedek Miklós
a ZFT titkára

Sabján Krisztián
Iklódbördőce polgármestere

Hód

eXTReMe Tracker